Προσωρινές αλλαγές σε γραμμές του ΟΑΣΘ - ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης - Thessaloniki Transportation - Πληροφορίες και Πολυμέσα των ΜΜΜ της Θεσσαλονίκης

Thessaloniki Transportation - Πληροφορίες και Πολυμέσα των ΜΜΜ της Θεσσαλονίκης

Φωτογραφίες - Βίντεο - Πληροφορίες - Eιδήσεις - Eνημερώσεις από τα ΜΜΜ της Θεσσαλονίκης

Home Top Ad

LightBlog

Post Top Ad

LightBlog

20/9/21

Προσωρινές αλλαγές σε γραμμές του ΟΑΣΘ - ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης




Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου «Olympic Day Run Greece». Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), ενημερώνει τους αρμόδιους και τους πολίτες, για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ως εξής:

Όλες οι λεωφορειακές γραμμές που διέρχονται από την Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου κατά την επιστροφή προς ανατολικά (δηλαδή οι γραμμές 01Χ, 3Κ, 5, 6) θα ακολουθούν την διαδρομή: Εγνατία - 3ης Σεπτεμβρίου - Λεωφ. Στρατού - Δελφών - δεξιά 25ης Μαρτίου - Γεωργίου Παπανδρέου - συνέχεια της κανονικής διαδρομής τους.

Οι γραμμές που διέρχονται από την Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου κατά την μετάβασή τους προς κέντρο (δηλαδή οι γραμμές 01Χ, 3Κ, 5, 6, 33, 33Α, 39, 39Α) θα ακολουθούν την διαδρομή: Βασιλίσσης Όλγας - Βασιλέως Γεωργίου - 3ης Σεπτεμβρίου - Λεωφ. Στρατού - Αγγελάκη - αριστερά Εγνατία.

Όλες οι γραμμές που έχουν ως τέρμα τον Τ.Σ. Πλ. Ελευθερίας θα πραγματοποιούν αναστροφή και επιστροφή στον Τ.Σ. Αριστοτέλους - Πέταλο.

Επίσης, οι λεωφορειακές γραμμές που κατευθύνονται στο κέντρο από δυτικά (όπως οι γραμμές 27, 28, 83) θα ακολουθούν την διαδρομή: Εγνατία - αναστροφή στο πέταλο της Αριστοτέλους - Εγνατία και επιστροφή.

Η γραμμή Νο 16 θα ακολουθεί τη διαδρομή: Καθ. Κεραμοπούλου - Αγίας Σοφίας - Εγνατία.

Η γραμμή Νο 15 θα ακολουθεί τη διαδρομή: Αντιγονιδών - Εγνατία - Εθνικής Αμύνης.

Η γραμμή Νο 24 θα τερματίζει στον Ν.Σ. Σταθμό και θα διέρχεται από την οδό Εγνατία.

Με πληροφορίες από  sakisgeorgiadis.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

LightBlog